ÇÖZÜMLER SEKTÖRLER MODÜLLER HİZMETLER MÜŞTERİLER KÜTÜPHANE HAKKIMIZDA
   Trader Entegre’yi Tercih Eden Müşterilerimizden Bazıları

ABM Makine A.Ş.

Trader Entegre CRM, Teklif Yönetimi, Sipariş Takibi, Finans Uygulamaları1965 yılında, Saim KEŞOĞLU tarafından marangoz makinaları imalatı ile ağaç endüstrisine makine üretmeye başlamıştır, Izmir, Yağhaneler’de kurulan firma ağaç sanayisinde yakaladığı ivme ile kapasite büyüterek 1978 yılında Gaziemir’e taşınmıştır. İhtisaslaşmaya yönelik yatırım atağı 1988 yılında ikinci büyük ivmesini yapmıştır. ABM, 1988 yılından bu yana Menderes’te, modern tesislerinde faaliyetlerini sürdürmektedir.

Bugün bileme makineleri, kaynak makineleri ve ağaç işleme makineleri sektöründe faaliyet gösteren ABM, teknik servis hizmeti ve yaygın satış sonrası servisi ile ağaç endüstrisinin gelişimine hep öncülük etmiştir.

Trader Entegre projesi ile ABM Makine’nin servis ve müşterilerinin kendilerine verilen yetki doğrultusunda internet üzerinde sisteme giriş yaparak sipariş vermelerine, verdikleri siparişlerin kredi kartı ile sanal pos üzerinden ödemelerini yapmalarına, aynı zamanda satış fırsatları, crm uygulamaları ve teklif işlemlerini Trader Entegre ile yürütmeleri için çalışmaları yapılmıştır.

Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve İş Geliştirme Merkezi (Hemenis.com)

Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve İş Geliştirme Merkezi (AKGİM); bölgesel ve ulusal istihdama ve ekonomik yaşama katkıda bulunmak amacı ile kurulmuştur. Akdeniz Üniversitesi ile özel sektör arasındaki ilişkileri tek merkezden koordine ederek, Akdeniz bölgesinin ve sonrasında Türkiye’nin öncü İş Geliştirme Merkezi olmayı hedeflemektedir.

Merkezin faaliyetleri kapsamında İnsan Kaynakları Direktörlüğü, Eğitim-Danışmanlık Hizmetleri Direktörlüğü, Girişimciliği Geliştirme Direktörlüğü ve Bilimsel Araştırma Proje Yönetimi direktörlükleri ile özel sektöre katkı sağlamaktadır.

Hemenis.com alan adında çalışan Trader Entegre Projesinde merkezin; elindeki mevcut veya potansiyel personel kaynağının web sitesi üzerinden kendilerince tanımlanan kullanıcı adı ve şifre ile girip CV’lerini düzenleyebilecekleri, sistemdeki mevcut ilanlara müracaat edebilecekleri, kurumsal müşterilerinin sisteme girerek ihtiyaç duydukları personel ilanı bırakabilecekleri, merkezin önerdiği personel cvlerini inceleyebilecekleri, merkezin kayıtlı personel adaylarına bir ilanla ilgili Mail ve SMS bilgilendirme gönderilebilecekleri ve ayrıca İŞKUR raporları alabilecekleri İnsan Kaynakları Projesi geliştirildi.

Aker Bilardo

1980 yılında faaliyetine başlayan Aker Bilardo, ilk beş yıl bilardo topu, kauçuk bantları ve çeşitli bilardo aksesuarları üreterek kendini yurtiçi ve yurtdışına tanıtmıştır. 1985 yılından sonra faaliyetlerini genişleterk bilardo masası imalatına başlamıştır. 1994 yılında limited şirket olan Aker Bilardo imalatını genişleterek yedi değişik model bilardo masası ile futbol, air hokey ve tenis masası üretmektedir.

Trader Entegre projesi ile Aker Bilardo’nun mevcut ve potansiyel müşterilerine yapacağı bilgilendirme, tekliflendirme, müşteri görüşmeleri ve sözleşme işlemleri gibi pazarlama ve satış faaliyetlerini, tüm cari, finans işlemlerini, depo ve stok düzenlemelerini, satış sonrası teknik destek, müşteri memnuniyeti ve servis takibi gibi işlemleri tek sistem üzerinden yürütüp hizmet kalitesini ve iş yönetimindeki verimliliği artırmak hedeflenmiştir.

Ayrıca bu projede Aker Bilardonun ürün reçetelendirme ve günlük üretim takip uygulaması ile malzeme stoklarını verimli yönetmesi ve üretimini etkin takip etmesi de amaçlanmaktadır.

Aker Bilardo Hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

Akredite Belgelendirme

2000 yılından bu yana gelişmiş metodolojileri, çeşitli sektörlerde elde ettiği deneyimleri ve güçlü ekibi ile AKREDİTE Ltd.; ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi, HACCP( Hazard Analysis and Critical Control Points), ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 14001:1996 Çevre Yönetim Sistemi, _ISO 13485:2003 Medikal Cihazlar için Kalite Sistem Gereksinimleri, OHSAS 18001:1999 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemi, CE Avrupa Güvenliği Direktifleri, TSE-TSEK Ürün ve Hizmet Belgelendirme, Marka ve Patent Vekilliği faaliyetlerini yürütmektedir.

Trader Entegre Projesi ile Akredite Belgelendirmenin tüm satış fırsatlarının takibi, tekliflendirme, iş süreçlerinin planlanması ve yürütülmesi, hizmetlerinin süreç takipleri, cari ve finans işlemlerinin yürütülmesi ile hem satış faaliyetlerinde hem de satış sonrasındaki iş süreçlerinin verimli bir şekilde yürütülmesi amaçlanmaktadır.

Başkent İnşaat

1990 yılında Mehmet Gürbüz tarafından kurulan Başkent İnşaat; uzman ve dinamik ekibiyle çok sayıda projeye imza atmıştır.
Apartman inşaatları, site inşaatları, butik yapılar, iş merkezi inşaatları gibi sektörün her alanında faaliyet gösteren Başkent İnşaat; müşterilerini; yalnızca konut değil sosyal tesis ve yeşil alanlarla donatılmış güvenli ve huzurlu yaşam alanı sahibi yapmış ve yapmaya devam etmektedir. Hamur Kireç Ürünleri Bayiliği, Demir, Çimento, Kum, Tuğla, Mıcır, Hasır Çelik vb. İnşaat Malzemelerinin de satışını yapmaktadır.

Trader Entegre projesi ile firmanın tüm satınalma ve satış işlemleri, faturalama, cari ve finans işlemleri, depo ve stokların takibi ve sevkiyat işlemleri, tüm raporlamalar ile şirketin işleyişindeki verimliliğin artırılması amaçlanmaktadır.

Büyükburç Bilişim

Büyükburç Bilişim Adana’da faaliyet göstermektedir. Bireysel ve kurumsal müşterilere donanım ve malzeme satışı, teknik serviz hizmeti, kablolama, sistem kurulumu, veri güvenliği, disk kurtarma, proje bazlı güvenlik sistemleri kurulumuna kadar geniş bir yalpazede hizmet vermektedir.

Trader Entegre ile firmanın servise gelen tüm donanımın kayıt edilmesinden, yapılan işlemlere ve servisten müşteriye teslim edilmesine kadar ki tüm sürecin işletilmesi ve yönetilmesi, tüm malzeme ve hizmetlerin satış, sipariş işlemleri, tekliflendirme işlemleri yürütülmesi ve yönetilmesi ile verimli bir iş yönetimi hedeflenmektedir.

CALMALED Tasarruflu Aydınlatma Teknolojileri

Calmaled, kurulduğunda bu yana tasarruflu aydınlatma teknolojilernin gelişmesi ve kullandırılması ile çalışmalar yapmaktadır. Faaliyet alanları içinde endüstriyel aydınlatma uygulamaları, Cadde, sokak, tünel, otoyol gibi insan ve araç trafiğinin yoğun olduğu alanların aydınlatılması, hastane ve okulların aydınlatılması, otel ve tatil köylerinin aydınlatılması, Akaryakıt İstasyonları,
Hayvancılık sektöründe tavuk çiftlikleri, kümes, büyük ve küçükbaş hayvan çiftlikleri ve damların aydınlatılması, Otoparkların aydınlatılması, Dış Cephe aydınlatma uygulamaları, Eğlence Mekanlarının aydınlatılması, Mağaza ve Dükkan vitrinlerinin aydınlatılması, Konutların aydınlatılması ve stadyumların aydınlatılması gibi çalışmalardır.


Trader Entegre Projesi ile Calmaled Firmasının tüm mail ve sms bilgilendirme çalışmalarını, mevcut ve potansiyel müşteri listelerinin yönetimi, satış fırsatlarının yönetimi, satış ekibinin satış fırsatlarına bağlı satış görüşmelerinin takibi, tekliflendirme, satış, sipariş ve sözleşme işlemlerinin takibi ve raporlanması gibi tüm satış faaliyetlerindeki verimliliğin artırılması amaçlanmaktadır.

Ecza Borsa A.Ş.

Kayseri’de faaliyet gösteren Eczaborsa A.Ş. bölgedeki eczanelere ilaç ve medikal ürünlerinin satışını yapmaktadır. Eczaborsa A.Ş.ye geliştirilen B2B ve cari, stok sistemi ile eczanelerin online ilaç siparişi vererek kredi kartı ile ödeme yapabilmelerine, stok ve cari işlemlerini takip edebilmelerine olanak sağlayan sistem geliştirildi. Ayrıca merkezde eczanelerden gelen sipariş bilgileri anında irsaliyeleri düzenlenerek depodan çıkış işlemleri yapılmakta ve faturalaştırılarak tüm muhasebesel ve finansal işlemleri takip edilebilmektedir.

Bunun yanı sıra ellerinde fazla ürünü olan eczanelerin sistem vasıtası ile sisteme ürünlerini satmak istedikleri fiyattan sunarak sistem üzerinden satılmasını sağlayacak özel uygulama da geliştirilmiştir..

Ege Özel Güvenlik

Ege bölgesindeki bir çok tesis, iş merkezi, fabrika ve toplu konuta fiziki, elektronik güvenlik, danışmanlık ve eğitim hizmetleri veren firma 1000’e yakın personel istihdam etmektedir.

Trader Entegre iş yönetim yazılımı ile Müşteri hizmetleri, tekliflendirme ve eleman ihtiyaçları için CV bankası oluşturabilmei, oluşturulan cv bankası içinden tercih edilen kişilerle mülakat yapılanların sisteme kaydeilmesi ve ihtiyaç duyulan özelliklere uygun personelin bulunarak istenilen zaman aralıklarında işe başlatılması işlemleri yapılabilmektedir.

Operasyon bölümündeki yetkili personelin günlük rutları doğrultusunda eleman ve firma ziyaretlerinin takibi, personelin izin, rapor ve çalışma durumlarının takip edilerek aylık puantajlarının çıkarılması işlemlerinin tümü tek sistem üzerinden yürütülmesi planlanmış, geliştirilmiş ve uygulanmıştır.

Ege Teknik CNC

2004 yılında  kurulan Ege Teknik CNC Makine İthalat ve ihracat Ltd. Şti. talaşlı imalat yapan makine firmalarına  doğru işleme çözümünü sunmayı hedeflemiştir. Bu düşünce ile yola çıkan, Ege Teknik CNC Makine Tayvan’daki en kaliteli üreticilerin temsilciğini üstlenmiştir. Halen kurulu Luren, Barload, ProSeiki gibi çok eksenli tezgahlarda müşterilerimiz 1 mikron hassasiyete kadar parçaları işleyebilmektedir.

Ege Teknik CNC Makine tornalama, işleme, taşlama, dişli açma ve ölçme çözümlerini müşterilerine sunmaktadır. İşlenmesi çok zor parçalar bizim sayemizde daha rahat işlenir hale gelmiştir. Sadece makine ithalatıyla kalınmamış, ithal ettiğimiz makineler için teknik servis, yedek parça ve eğitim hizmetleri de en baştan kesintisiz olarak verilmektedir.

Trader Entegre projesi ile Ege Teknik CNC’nin mevcut ve potansiyel müşterilerine yapacağı bilgilendirme, tekliflendirme, müşteri görüşmeleri ve sözleşme işlemleri gibi pazarlama ve satış faaliyetlerini, tüm cari, finans işlemlerini, depo ve stok düzenlemelerini, satış sonrası teknik destek, müşteri memnuniyeti ve servis takibi gibi işlemleri tek sistem üzerinden yürütüp hizmet kalitesini ve iş yönetimindeki verimliliği artırmak hedeflenmiştir.

Ege Teknik CNC Hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

Gazi Isı Sistemleri

Trader Entegre CRM, Satış Fırsatları, Teklif Hazırlama, Sipariş Takibi, Müşteri Hizmetleri Yönetimi2001 yılında Isıtma-Soğutma ve su teknolojileri konusunda satış ve montaj amacıyla kurulmuştur.

İzmir ve çevre illerinde 300 e yakın satış noktasına , sektörün ihtiyaç duyduğu malzemelerin satış ve pazarlamasını gerçekleştiren Gazi Isı, ayrıca talep edilen tüm noktalarda gerekli teknik çözümlerle bölgede inşaat sektörünün, mimar ve müteahhitlerimizin yanında olmayı amaçlamıştır. Kısa bir sürede sektörün önde gelen çözüm noktası haline gelmiştir.

Hizmet verdiği tüm müşterilerine satış ve uygulamanın yanı sıra, servis hizmeti de sunan Gazi Isı, genç ve eğitilmiş Muhasebe, satın alma, sipariş ,satış, servis, sevkiyat, proje ve montaj bölümlerinde 40 a yakın personelle ve 2 farklı şubede daha önemli projelere ismini yazdırmayı hedeflemektedir.

Trader Entegre Projesi ile Gazi Isı’nın satış fırsatlarının takibi, bu fırsatlara bağlı satış görüşmelerinin raporlanması, tekliflerin hazırlanması, teklif ve fırsat takibi ile satış verimliliğinin artırılması, keşif ve teknik işlemlerinin günlük takibi gibi satış, teknik destek ve müşteri hizmetleri konularının iyileştirilmesi konularını çözüme kavuşturulması amaçlanmıştır.

Güleryüz İnsan Kaynakları Danışmanlığı

Manisa Organize Sanayi Bölgesinde ve Sanayi Sitelerinde faaliyet gösteren fabrika ve işletmelere eleman kaynağı sağlayan firmanın Fırsat, Teklif, Sipariş, Sözleşme işlemlerini yapabilmesine, Müşteri İlişkilerini ve Cari işlemlerini yürütebilmesine imkan sağlayacak Trader Entegre Yazılımı modülleri hazırlandı.

Ayrıca firmanın elindeki mevcut veya potansiyel personel kaynağının web sitesi üzerinden kendilerince tanımlanan kullanıcı adı ve şifre ile girip CV’lerini düzenleyebilecekleri, sistemdeki mevcut ilanlara müracaat edebilecekleri, kurumsal müşterilerinin sisteme girerek ihtiyaç duydukları personel ilanı bırakabilecekleri, firmanın önerdiği personel cvlerini inceleyebilecekleri, firmanın kayıtlı personel adaylarına bir ilanla ilgili Mail ve SMS bilgilendirme gönderilebilecekleri ve ayrıca İŞKUR raporları alabilecekleri İnsan Kaynakları Projesi geliştirildi.

İBM Özel İstihdam Hizmetleri

İbmistihdam.com iş ve işçi aramada doğru tercih sloganıyla faaliyetlerine başladığı ilk günden itibaren iş arayan adaylar ile eleman arayan seçkin firmaları internet veya ofis ortamında buluşturan bir insan kaynakları sitesi olarak faaliyet göstermektedir. İbmistihdam.com, protokol imzaladığı federasyon, dernek ve bunlara bağlı büyük, küçük şirketlere ve farklı sektörlerden binlerce firmaya internet tabanlı eleman seçme ve değerlendirme hizmeti sunmaktadır.

Protokol imzalanan federasyon ve dernek üyesi iş verenlerin eleman ihtiyaçlarını binlerce nitelikli eleman arasından seçme imkanı sağlar. İbmistihdam.com Kaliteli işçi ve güvenilir işverenler arasında aracılık faaliyeti yapmaktadır. İbm özelistihdam, insan kaynakları uzmanı personeli ile iş arayan elemanlarla mülakat ve ön görüşmeler yaparak doğru işe doğru insanları yerleştirmeye çalışmaktadır.

Trader Entegre Projesi ile İbmistihdamın internet sitesi üzerinden iş arayan adayların cv oluşturup, gerek web sitesi üzerinden gerekse, ofis ortamında oluşturulan personel ilanlarına başvurmalarına, İbm istihdamın uzman İk ekibinin tüm aday seçme, değerlendirme ve işverenin tercihine sunma ile ilgili faaliyetlerini sistem üzerinden yapabilmelerine olanak sağlayacak uygulama hazırlandı.

Ayrıca İbmistihdam’ın tüm pazarlama, mail ve sms ile bilgilendirme faaliyetlerini yürütmesine, müşteri satış görüşmelerini ve teklif işlemlerini yürütebilmesine olanak sağlayacak crm ve pazarlama yönetim modüllerinin uyarlanması ve şirketin cari ve finans işlemlerini kolaylaştıracak kasa, cari hesaplar, çek senet, banka ve fatura işlemlerini yürütmesine yardımcı olacak modüller entegre edildi.

İkiz Havalandırma

İkiz Havalandırma, 1994 yılında bu yana Hastane Havalandırma Sistemleri, Endüstriyel Tesis Havalandırma Sistemleri, Endüstriyel Mutfak Havalandırmaları, Restoran Havalandırmaları, Otel Havalandırmaları, Alışveriş Merkezi Havalandırmaları, Laboratuar Havalandırmaları, Sinema Salonu Havalandırmaları, Konferans Salonu Havalandırmaları, Kaynak Atölyesi Havalandırmaları, Ahşap İşleme Atölyeleri Havalandırmaları montaj ve taahhüt işlemlerini yürütmektedir.

Yurtiçi ve yurtdışındaki bir çok projeyi başarıyla tamamlayan firmanın üretim, pazarlama, insan kaynakları ve depolama alanlarını güçlendirmiş, yurt dışında sektöründe uzman firmalarla stratejik ortaklıklar oluşturarak, üretiminin bir bölümünü farklı ülkelere ihraç etmeyi ve pazarlamayı başarmıştır.

Trader Entegre projesi ile firmanın tüm cari ve finans işlemlerinin yürütülmesi, takibi ve raporlaması, depo ve stokların takibi, sipariş ve faturalandırma işlemleri, taahhüt ve projelerde görev alan personelin tüm avans ve ücret ödemelerinin takibi, Banka ve çek işlemlerinin yürütülmesi ve raporlanması ile verimli bir iş yönetimi hedeflenmektedir.

İntegral Havalandırma

İntegral Havalandırma; İş Merkezi, Hastane, Fabrika, Okul ve Tesis vb. toplu kullanım yerlerinin havalandırma projelerinin malzeme tedarik ve taahhüt işlerini yapmaktadır. Aynı zamanda Prizmatik Hava Kanalları, Dairesel Hava Kanalları, VRF Sistemi, Havalandırma Bağlantı Malzemeleri, Hava Kanalı İzolasyon Malzemeleri imalatlarını da yapmaktadır.

Trader Entegre projesi ile firmanın tüm sipariş, cari ve finans işlemlerinin yürütülmesi ve takibi, depo ve stokların takibi, faturalandırma işlemleri, taahhüt ve projelerde görev alan personelin tüm avans ve ücret ödemelerinin takibi, Banka ve Çek işlemlerinin yürütülmesi ve raporlanması ile verimli bir iş yönetimi amaçlanmaktadır.

İzboy Kimyasal Ürünler

İzboy Kimyasal ürünler Setacoat markalı Toz Boya, NPcoil Dexter markalı yüzey işlem kimyasalları, Reta Filtre ve 3M yapıştırıcıların bayiliğini yapmakta ve Havlupan, Gaz Alarm Cihazı, Selenoid Valf, Yüzey İşlem Kimyasalları, Filtre ve Yapıştırıcı vb. ürünlerin satışını yürütmektedir.

Trader Entegre Projesi ile İzboy Kimyasal Ürünlerin Mevcut ve Potansiyel Müşterilerinin kaydedilmesi, bunlara bağlı satış fırsatlarının takibi, tekliflendirme, verilen tekliflerin takibi, satış, sipariş ve sözleşme işlemleri ile hem satış faaliyetlerinde hem de satış sonrasındaki iş süreçlerinin verimli bir şekilde yürütülmesi amaçlanmaktadır.

Kordon Demir Çelik

İzmir Aliağa Yolu üzerinde 4 bin metrekarelik deposunda faaliyet gösteren firma çeşitli boy ve ebatlarda inşaat demiri, çelik hazır ve profil çeşitlerinin toptan ve perakende satışını yapmaktadır.

Proje kapsamında firmanın tüm teklif, bağlantı, sipariş, cari, faturalama, sevkiyat ve iş takip süreçlerini online yürütmesine ve ayrıca geliştirilmiş Müşteri Web Erişim Entegrasyonu sayesinde tüm potansiyel ve mevcut müşterilerin kendilerine tanımlanan kullanıcı adı ve şifre ile ürün fiyatlarını ve stoklarını görerek, sipariş vermelerine, online ödeme yapabilmelerine ve cari hesaplarını takip etmelerine olanak sağlayan bir uygulama geliştirildi.

Kordon Gümrük Müşavirliği

Kordon Gümrük Müşavirliği 2001 yılında İzmir’de  kurulmuş olup İstanbul merkez ofisi ,İzmir,  Aydın, Mersin, Antalya, Adana, Denizli, İskenderun, Gaziantep  şubeleri  ile Türkiye’nin her bölgesine Dış Ticaret Mevzuatı Konusunda Bilgilendirme, Gümrük İstatistik Pozisyonu ( G.T.İ.P.) Belirlenmesi, Danışmanlık, Bilirkişilik, Form A Belgesi Uygulamaları, A.Tr Belgesi Uygulamaları,Eur1 Belgesi Uygulamaları, T.S.E Uygulamaları, C.E. İşareti Uygulamaları, Serbest Bölge Uygulamaları, Genel Antrepo Uygulamaları, Özel Antrepo Uygulamaları, Garanti Belgesi İşlemleri,Transit Ticaret İşlemleri,  Aktarma (Transit) İşlemleri, Mahrece İade İşlemleri, Dahilde İşleme Belgesi Alım Ve Kapama İşlemleri, Yatırım Teşvik Belgesi İşlemleri, Hariçte İşleme Belgesi İşlemleri, Geçici Giriş İşlemleri, Geçici Çıkış İşlemleri, Pan Avrupa Menşe Kümülasyon Uygulamaları, Kambiyo Mevzuatı Uygulamaları Konumuzla İlgili Bakanlıklar Ve Kurumlarda Hizmet Takibi, Fikri Ve Sınai Mülkiyeti Haklarının Korunması Uygulamalar, Trafik Sapması Uygulamaları, Sahte Menşeili Eşya Uygulamaları, Sigorta İşlemleri, Menşe Belgesi Uygulamaları, İç Nakliye İşlemleri, Dış Nakliye İşlemleri, Teminat Çözüm İşlemleri, Fuar Eşyası İşlemleri, Tamir Eşyası İşlemleri, Bedelsiz İthalat Ve İhracat İşlemleri, Yolcu Beraberi Eşya İşlemleri, Taşıt İşlemleri, Sakat Arabaları İşlemleri, Sınır Ticareti, Bağlayıcı Tarife Bilgisi İşlemleri, Kaçakçılıkla Mücadele Kanunun Uygulamaları, Tercihli Menşe Uygulamaları, K.D.V. Uygulamaları, Kullanılmış Makina Uygulamaları, Muafiyetler gibi konularda hizmet vermektedir.

Trader Entegre Projesi ile Kordon Gümrük müşavirliğinin tüm mail ve sms bilgilendirme çalışmalarını, mevcut ve potansiyel müşteri listelerinin yönetimi, satış fırsatlarının yönetimi, satış ekibinin satış fırsatlarına bağlı satış görüşmelerinin takibi, tekliflendirme, satış, sipariş ve sözleşme işlemlerinin takibi ve raporlanması gibi tüm satış faaliyetlerindeki verimliliğin artırılması amaçlanmaktadır.

Özer Gıda Zirai Ürünler Ltd.

1988’de Balıkesir’in Gönen ilçesinde kurulana Özer Gıda; pirinç üretiminde uluslararası standartlarda, en son teknoloji ve Sağlık Bakanlığı kurallarına uygun olarak üretim yapmaktadır. 3750m2 alan üzerine 500m2 kapalı alanda 3 ton/saat dolum ve paketleme kapasitesine sahip Özer Gıda fabrikası, kesintisiz üretim ve zamanında teslim konularını garanti etmektedir.

Özer Gıda ikinci fabrikasını Çanakkale Biga’ya 2001 tarihinde 5783 m2 alan üzerine 1530 m2 kapalı alanda kurmuştur. Bu fabrika 5 ton/saat dolum ve paketleme kapasitesine sahiptir.

Trader Entegre projesi ile Özer Gıda’nın tüm ürün satın alma, numune takibi, üretim planlaması ve fire hesapları, cari ve finans işlemlerinin yürütülmesi ve raporlanması, depo ve stok işlemlerinin takibi tüm şirket işleyişinin online ve tek sistem üzerinden yürütülerek iş verimliliğinin artırılması amaçlanmıştır.

Özgü İnsan Kaynakları

Özgü İnsan Kaynakları; 10 yılı aşkın süredir İnsan Kaynakları outsourcing alanında başarılı bir şekilde hizmet vermektedir. Ayrıca modern İnsan Kaynakları uygulamalarını idari hizmetlerinde de en iyi şekilde uygulayarak yaratıcı bir Alt işverenlik modeli ile çalışmaktadır. ÖZGÜ İnsan Kaynakları; operasyonel süreçlerde ÖZGÜ İnsan Kaynaklarıve ÖZGÜ İdari Hizmetler olarak iki farklı kurumsal yapı ile hizmet vermektedir.

Ayrıca firmanın elindeki mevcut veya potansiyel personel kaynağının web sitesi üzerinden kendilerince tanımlanan kullanıcı adı ve şifre ile girip CV’lerini düzenleyebilecekleri, sistemdeki mevcut ilanlara müracaat edebilecekleri, kurumsal müşterilerinin sisteme girerek ihtiyaç duydukları personel ilanı bırakabilecekleri, firmanın önerdiği personel cvlerini inceleyebilecekleri, firmanın kayıtlı personel adaylarına bir ilanla ilgili Mail ve SMS bilgilendirme gönderilebilecekleri ve ayrıca İŞKUR raporları alabilecekleri İnsan Kaynakları Projesi geliştirildi.

Öztaşlar Ltd. Şti.

Öztaşlar Ltd.Şti. 1984 yılında İzmir Torbalı’da kurulmuştur. Dayanıklı Tüketim Malları satışı olarak Beko Bayiliği ve züccaciye ürünleri satış mağazaları, Motor ve Bisiklet Mağazaları ile Arora Motor, Modial, Yamaha, Bisan, Kuba Motor Bölge Satış Bayiliği ve Fabrika Personel Servisi Taşımacılığı faaliyetlerini yürütmektedir.

Trader Entegre Projesi ile Firmanın tüm züccaciye mağazalarının taksitli ürün satış işlemlerini, depo ve stoklara barkodlu ürün giriş - çıkış işlemlerini, tüm cari ve tahsilat takiplerini, finansal işlemlerin yürütülmesini, depo ve raflardaki ürünlerin stok ve eksik takipleri gibi mağaza içindeki tüm işleyişin verimli bir şekilde yürütülmesi amaçlanmıştır.

Santek Medikal

2002 yılında kurulan SANTEK medikal; İlaç düzeyi izleme testleri (TDM) uyuşturucu madde testleri (DAU) Organ naklinde kullanılan İlaç düzeyi izleme testleri (ISD), Tüberküloz enfeksiyonu ve kan kültürü, tüberküloz kültürü, bakteri identifikasyonu ve antibiyotik duyarlılığı testlerinde uzmanlaşarak satış sonrası hizmete odaklanmış Kaan Medikal firmasının Ege Bölgesi tek yetkili satıcısıdır.

Diyabet konusunda IME-DC Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. firmasının Ege Bölge (İzmir, Uşak, Kütahya, Denizli, Aydın) bayisidir. Santek Medikal, 05 Şubat 2009 yılında ISO 9001 2008 kalite sistemi belgesini alarak, hizmet verdiği kurumlara ve kişilere olan sorumluluğunun bilincinde olduğunu göstermiştir.

Trader Entegre Projesi ile Eczane müşterilerinin Santek’in verdiği yetkilendirme doğrultusunda internet üzerinden sisteme girerek, online sipariş vermesine, verdikleri siparişlerin ödemelerini kredi kartı ile sanal pos üzerinden yapmalarına, cari ve stok takiplerini yapmalarına aynı zamanda tüm faturalama, sevkiyat ve cari işlemlerin Trader Entegre ile yapılmasına olanak sağlanmıştır.

Simay Trafo

2001 yılında Yenişehir toptancılar çarşısında trafo imalatı amacı ile kurulmuştur. Mevcut kadrosu 1990 yılından bu yana sektöre hizmet vererek deneyimli verimli ve üretken hale gelmiştir. Sayısız tip ve özellikte trafo üretiminin yanı sıra servo kontrollü voltaj regülatörlerinin üretimini de çok geniş kitlelere hitap edecek şekilde imalatları arasına almıştır. Yeni ürünler olan uçan haşere tuzakları.para kontrol cihazları ve akü şarj cihazlarının üretimini de müşterilerinin hizmetine sunmaya başlamıştır.

Simay Trafo; 2005 yılından itibaren ISO 9001 kalite yönetim sistemi belgesini.CE belgesini ve ihracat amaçlı bazı yurtdışı için gereken belgeleri almış ve bunun yanında kendi AR-GE laboratuarını kurmuştur.İlk ihracatını da 2007 yılında gerçekleştirmiştir.

Simay Trafonun İzmir Toptancılar Çarşısındaki merkezinden alınan siparişlerin online olarak Karabağlar Üretim Tesislerine aktarılması, alınan ürün siparişlerine göre üretim planlamasının yapılarak üretim hatlarına yönlendirilmesine, üretim hatlarındaki siparişlerin takip edilip, izlenmesine olanak sağlayacak sistemin Trader Entegre Yazılımı kullanarak çalıştırılması uygulaması tamamlandı.

Simetri Teknik

Trader Entegre CRM, Teklif Yönetimi, Sipariş Takibi, Sözleşme Yönetimi, Finans YönetimiSimetri Teknik, Teknik kesici takımlar, tutucular ve hassas ölçüm aletleri konusunda uzmanlaşmış markaların Türkiye Distribütörlüğünü ve Ege Bölge bayiliğini yürütmektedir. Urma Türkiye Distribütörü, Sterling Edge Türkiye Distribütörü, WNT Ege Bölge Bayisi, Macrona Ege Bölge Bayisidir.

Trader Entegre Projesi ile Simetri Teknik’in tüm satış, sipariş, faturalama,  cari ve finansal yönetim, depo, stok takip ve sevkiyat işlemleri sistem üzerinden yürütülmesi amaçlanmıştır.

Sinaps Patent

Sinaps Patent, marka, patent, faydalı model, endüstriyel tasarım, entegre devre topografyaları ve coğrafi işaretler ile ilgili tüm işlemleri Türk Patent Enstitüsü nezdinde gerçekleştirmektedir.Ayrıca fikrî,sınaî mülkiyet hakları ile ilgili danışmanlık hizmeti vermektedir. Bununla beraber kalite belgeleri, T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan gıda üretim izinleri, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından garanti belgeleri, barkod işlemleri şeklindedir.

Trader Entegre Projesi ile Sinaps Patent’in tüm satış fırsatlarının takibi, tekliflendirme, iş süreçlerinin planlanması ve yürütülmesi, hizmetlerinin süreç takipleri, cari ve finans işlemlerinin yürütülmesi ile hem satış faaliyetlerinde hem de satış sonrasındaki iş süreçlerinin verimli bir şekilde yürütülmesi amaçlanmaktadır.

Sistem Patent

1999 yılında danışmanlık hizmetlerine başlayan ve 2003 yılında belgelendirme kuruluşu olarak faaliyetine devam eden firmamız portföyüne 2006 yılında Türk Patent Enstitüsü nezdinde Resmi Patent ve Marka vekilliği hizmetini de eklemiştir.

İzmir ve İstanbul ofisleri ile faaliyet gösteren Sistem Patentin tüm fırsat, teklif, sipariş, sözleşme işlemlerini yürütebilmesine imkan sağlayacak, internet üzerinden mevcut veya potansiyel müşterilerin istedikleri markaları sorgulayıp, müsait gözüken markalarla ilgili başvuru yapabilecekleri, Sistem Patentin marka ve patentlerle ilgili işleyişi ve evrakları takip edip yönetebilecekleri uygulama projesi geliştirilmiştir.

Solimpeks Pazarlama

Tecrübeleri 1973’lere dayanan mühendisler tarafından 2001 de Konya da kurulan Solimpeks, alanında uzman kadrosu ve yenilikçi ürünleriyle çok kısa sürede sektörün liderlerinden biri haline gelmiştir. Güneş enerjisi ile elektrik üretme ve su ısıtma konularında üretim yapmakta ve yenilenebilir enerji kaynakları konusunda ürün geliştirmektedir. Ürettiği enerji kaynakları ile Dünya çapında geçerliliği olan 30’ a yakın sertifikaya sahiptir. Merkezi Konya da bulunan Solimpeks’in Almanya, İspanya, Kenya, Moritanya ve Avustralya’da da şubeleri bulunmaktadır.

Trader Entegre projesi ile Solimpeks Pazarlamanın yurt içindeki bayilerinin internet üzerinden kendilerine verilen yetki dahilinde sisteme girerek sipariş vermelerine, kredi kartı ile online ödeme yapabilmelerine, bayi ve müşterilere tüm mail ve sms bilgilendirmelerinin yapılması, satış ekibinin tüm satış faalyetlerinin yürütülmesine, tüm faturalama, cari ve finans işlemlerinin yürütülmesi, depo, stok işleyişinin yürütülmesi ve sevkiyat işlemlerine kadar tüm şirketin işleyişinin verimli bir şekilde yönetilmesi amaçlanmıştır.

Uğur Çelik Tartı Aletleri

İBRAHİM IRK tarafından 1995 yılında kemeraltında Uğur Çelik Tartı Aletleri; mekanik tartı aletleri satış ve servisini yapmaktaydı.Bunun yanı sıra çağın gereksinimleri üzerine 1996 yılında elektronik tartı aletleri satışına başlamıştır. 2001 yılında İzmir Yenişehir Gıda Çarşısı şubesini hizmete açmıştır.Firmamız kriz yıllarında büyümüş olup,2003 yılından itibaren kendi bünyesinde yetkili servislikler almıştır.

Şu Anda AKŞAN, ARGOX, BASTER, BEKO, CAS, DEMİRKOL, DENSİ, DESİS, DİBAL, DİGİ, DİKOMSAN, ERİGİ, HANA, HENKOVAC, HUGİN, İNFORM, JADEWER, LAMİNERVA, METROLOGİC, METTLER TOLEDO, MOTEX, OLİVETTİ, ORVAC, RADWAG, REM, SELES, SHARP, TEKNOKASA, TEM, ZEBRA marka ürünlerin satışını ve bayiliği yapan firma TERAZİ, BASKÜL, YAZARKASA, BARKOD OKUYUCU, BARKOD YAZICI, TİCARİ PROGRAM, LOAD CELL, CHECKWEİGHER, İNDİKATÖR, BARKOD ETİKETİ, GAZİANTEP PARA KASALARI, TIBBİ TARTI, AMBALAJ PAKETLEME, GIDA DİLİMLEME MAKİNALARI, VAKUM MAKİNASI, ETALON KÜTLE ÇEŞİTLERİ, 2. EL CİHAZ, KIYMA MAKİNASI, EKMEK DİLİMLEME, POSTA KUTUSU, PARA SAYMA MAKİNELERİ VB. Ürünleri satmaktadır.

Trader Entegre ile firmanın servise gelen tüm donanımın kayıt edilmesinden, yapılan işlemlere ve servisten müşteriye teslim edilmesine kadar ki tüm sürecin işletilmesi ve yönetilmesi, tüm malzeme ve hizmetlerin satış, sipariş işlemleri, tekliflendirme işlemleri yürütülmesi ve yönetilmesi ile verimli bir iş yönetimi hedeflenmektedir.

Yalıtım Mühendislik

Manisa’daki ilk “YALITIM” şirketi olan Yalıtım Mühendislik, ilk yıllarında toptan malzeme satışına başladı. Bayilik sistemiyle çalışan firma, ilk yıllarında sadece yalıtım malzemeleri satışı yapmaktaydı. 2007 yılından sonra Yalıtım Mühendislik aldığı nalburiye ve hırdavat malzemeleri bayilikleriyle perakende sektörüne girdi.

Dekorasyon malzemeleri bayilikleriyle de iç dekorasyon ve dış cephe dekorasyon uygulamaları yapmaya başladı.Şu anda perakende, toptan satış mağazalarına ilave olarak yeni açtığı dekorasyon show-room’uyla Manisa’daki üç mağazasıyla hizmet vermektedir. 15 yıldır yaptığı uygulama hizmetleriyle yaklaşık 3000’e yakın ev, apartman, otel, fabrika gibi yapıların dekorasyon, yalıtım ve onarım işlerini başarıyla tamamlamış bulunmaktadır.

Trader Entegre Projesi ile Yalıtım Mühendislik’in satış fırsatlarının takibi, bu fırsatlara bağlı satış görüşmelerinin raporlanması, tekliflerin hazırlanması, teklif ve fırsat takibi ile satış verimliliğinin artırılması, keşif ve teknik işlemlerinin günlük takibi gibi satış, teknik destek ve müşteri hizmetleri konularının iyileştirilmesi konularını çözüme kavuşturulması amaçlanmıştır.


MÜŞTERİLER
Trader Entegre’yi Tercih Eden Müşterilerimizden Bazıları
Anket

Satış pazarlama faaliyetlerinizde en çok hangi alanları geliştirmek istiyorsunuz


Anket Sonuçları Yükleniyor. Lütfen Bekleyin ...

» Önceki Anket Sonuçları
Duyurular
Aker Bilardo da pazarlama, finans, stok ve üretim uygulamaları için Trader Entegreyi seçti.

İBM Özel İstihdam Hizmetlerinin Tüm İK Faaliyetleri Trader Entegre ile yürütülecek !

Kordon Gümrük Müşavirliği için Görev Yönetim Sistemi Devreye Alındı.

Marka ve Patent Firmaları için Marka / Patent Araştırma ve Yayın Takip Modülü Tamamlanıyor

Solimpeks Pazarlama Bayilerini Trader Entegre B2B Uygulaması ile yönetecek...

Güncel Haberler
KÜTÜPHANE
CRM Nasıl Seçilir?

Zaman Yönetimi

İyi Yöneticinin 10 Özelliği

Verimli Tanıtım İçin Yapmanız Gerekenler

Satış İçin Etkili Konuşma

7 Adımda Pazarlama Planı

CRM Nedir ?

Telefonda Etkili İletişim

Satıcının Özü

ASERSOFTTrader EntegreMikrositeWebmanager
Bu sitenin tüm hakları saklıdır Trader Entegre